Interieur advies | producten | projectbegeleiding

Wij verdiepen ons in elk project op het gebied van wonen, werken en ontmoeten. Onze werkwijze van ontwerp tot realisatie is als volgt:

 

Kennismaking en inventarisatie

Bij deze kennismaking inventariseren wij alle wensen en eisen. Deze dienen als leidraad voor het complete traject en vormen de basis voor een voorlopig ontwerp. 

 

Voorlopig interieur ontwerp

In deze fase presenteren wij onze eerste ideeën en schetsen qua indelingen, sfeer, materialen en kleur. Voor de presentatie maken we gebruik van 2D of 3D tekeningen en digitale moodboards met impressies. Waar nodig vullen we aan met echte stalen. Men kan zich daardoor al een aardig beeld vormen van het beoogde resultaat.   

 

Definitief interieur ontwerp

Vanuit (een of meerdere) voorlopige ontwerpen maken we een definitieve uitwerking. Hierin maken we alle ideeën, eisen en wensen concreet. Een definitief ontwerp zal meestal bestaan uit: 

  • het indelingsontwerp, materiaal- en kleuradvies;
  • vloer- en raamdecoratie;
  • verlichting en akoestische adviezen;
  • meubilair (bestaand en/of nieuw), maatwerk en decoratie.

 

Realisatie van het project

Er kan voor gekozen worden de realisatie van het project volledig uit handen te geven aan SIS-interieur. Wij kunnen de organisatie van het inrichtingstraject volledig op ons nemen. Wij maken een planning, bestellen de goederen, controleren de voortgang en regelen transport, inhuizing en montage.  

U kunt er uiteraard ook voor kiezen om volledig- of deels zelf het coördineren uit te voeren. Wenst u alleen een styling of (her)indelingsadvies, wij informeren u graag over de mogelijkheden. 

 

Creativiteit, enthousiasme en expertise. Dát zijn onze kwaliteiten die wij inzetten bij het ontwerpen en realiseren van uw en onze projecten.