Backstage ruimtes Muziekcentrum De Bosuil

Voor Muziekcentrum De Bosuil in Weert zijn twee backstage ruimtes ingericht met stoere meubels en is er gebruik gemaakt van industriële materialen en hergebruikte producten. Het meubilair is allemaal in Nederland gefabriceerd, er is duurzaam Lariks hout gebruikt en enkele stoelen zijn van gerecyclede materialen gemaakt. De houten blokken die gebruikt worden als bijzettafel zijn door de sociale werkplaats geschaafd en op maat gemaakt. Het olievat heeft ook een nieuwe bestemming gekregen namelijk als salontafel.
Met hulp van de medewerkers van De Bosuil is de ruimte ingericht en hebben zij de wandtafel en het barmeubel gemaakt, ook de oude studiolampen zijn omgetoverd tot stoere staande lampen. Dit alles om een prettig verblijf voor de artiesten te creëren.

 

backstage ruimte met een bank stoel olievat studiolamp en gitaar