SIS interieur op inspiratieplatform Tooko voor een onderscheidende werkomgeving

Alles wat je moet weten over het bouwen en inrichten van een bedrijfspand in een duidelijk overzicht gepresenteerd.

Het inspiratieplatform TOOKO toont onderscheidende panden. Ontworpen door architecten. Gerealiseerd door vakmensen.

Gaat u als ondernemer een nieuw bedrijfspand bouwen? Zoekt u een vakkundige partij die uw bedrijfspand een nieuwe en hedendaagse uitstraling kan geven? Of bent u als ondernemer op zoek naar hoogwaardige inspiratie op het gebied van het inrichten van uw kantoor? TOOKO is dé site waar je architecten en vakmensen vindt en waar het zeer brede aanbod van de kwaliteitsbedrijven op een overzichtelijke wijze wordt gepresenteerd. Bewonder talloze oogstrelende creaties, oplossingen en ideeën zonder de weg kwijt te raken. 

 

Op het platform staan bedrijven op het gebied van kantoorinrichting, verlichting, kozijnen, kunst, hekwerk, sanitair, totaalinrichting, interieurbouw, domotica, deurbeslag, vloeren, trappen, klimaatbeheersing, smeedwerk, kantoortuinen, wandafwerking en zonwering. 

 

Ontmoet de architecten en vakmensen die verantwoordelijk zijn voor de realisatie van de prachtige ontwerpen en interieuroplossingen.

 

Volg TOOKO