Geen Blue-, maar een Happy Monday!

We nemen je mee op deze Blue Monday, een werkdag van SIS-interieur. 

Met de logistiek waren we vandaag druk in de weer.  In zowel onze opslag in Eindhoven als in Weert stonden de verzamelde producten die vandaag geleverd moesten worden. Onder andere voor een bedrijf m.b.t. medische hulpmiddelen, moest aanvullend meubilair geleverd worden voor in hun nieuwe overleg/presentatieruimte, oa nieuwe recyclebare zaalstoelen en een overleg zitje.

Uiteraard werden de producten gemonteerd, netjes op hun plaats gezet en het (weinige) verpakkingsmateriaal werd gescheiden afgevoerd. Na de middag werden projecten beleverd in Nuenen en Weert. 

Ondertussen was onze vormgever/styliste onderweg naar Breda. Hier werd op het hoofdkantoor van een zorginstelling om een interieuradvies gevraagd. De wens was, om in de toch wat zakelijke omgeving, een meer huiselijke sfeer te creëren door o.a. toepassing van andere kleuren, visuals voor de wanden, ander licht en decoratie. Ook moest bekeken worden of een andere indeling een optie zou kunnen zijn. Alle informatie om aan de slag te kunnen is genoteerd en zal spoedig bij de klant gepresenteerd worden.

Omdat een van onze leveranciers van kantoormeubelen een showroom heeft in Breda hebben we vooraf gepland om deze te bezoeken om een actuele bestelling door te nemen m.b.t. kleurstellingen en juiste stofcombinaties. Natuurlijk kregen we hier ook de 2020 nieuwtjes mee van de in Nederland geproduceerde collectie,  en konden we weer “Up to Date” terug naar ons kantoor in Weert.

Na wat administratieve werkzaamheden kijken we met een voldaan gevoel terug op deze mooie en positieve dag. 

Kortom, deze maandag was voor ons geen Blue- maar een heerlijke Happy Monday!