Kantoorinrichting in De Witte Dame Eindhoven

We hebben best wat moeten puzzelen om in deze grote open ruimte een prettige werkomgeving te kunnen creëren voor 2 bedrijven die samen een ruimte gaan delen. Maar het is gelukt!

De bestaande vloerstoffering bleef gehandhaafd en diende als vertrekpunt voor een kleuradvies voor wanden, kozijnen, keuken en kantoormeubilair. Door de verschillende wensen en functies van deze 2 bedrijven is de open ruimte voorzien van een glazen wand, hierdoor blijft het kantoor optisch groot. De concentratie werkplekken zijn allemaal voorzien van dividers van Used PET felt materiaal.

Het kantoormeubilair is van hoge kwaliteit, is tijdloos en gemaakt van duurzame materialen. Zowel het kantoormeubilair als de glazen scheidingswand zijn cradle to cradle gecertificeerd. 

De projectbegeleiding van de diverse E+W en bouwkundige werkzaamheden, de installatie van de glazenwand, het inhuizen van het meubilair is volledig door ons verzorgd, maar het aller belangrijkste is dat onze klant erg tevreden is en een mooie en prettige werkomgeving heeft!